Mijn verhaal, Sander

 

De trein

Het is rustig in de trein. Naast mij zit een meisje huiswerk te maken. Aan de overkant zit een man met een laptop. Plotseling hoor ik een heel hard geluid. Wat is dat? Iedereen schrikt, de trein stopt met een schok en een ijselijke schreeuw van de wielen. Ik kijk uit het raam links en zie een militaire helikopter in de verte in de lucht. Ik zie dat de helikopter langzaam deze kant op komt en weet al snel waarom, ze zijn hier voor mij. Ik sta snel op van mijn plek en ren naar de achter kant van de trein, maar de deur zit dicht dus roep ik de krachten in mij op en maak een vuurbal in mijn hand die ik neersla op het slot van de deur dat uit elkaar spat in een regen van vonken. Ik open snel de deur en ren naar buiten en zie dat de helikopter boven mij in de lucht hangt met zijn wapens gericht op mij. En ik weet dat ik moet vechten wil ik dit overleven dus ik maak nog een vuurbal in mijn hand en gooi die naar de helikopter en raak de piloot, die in de fik vliegt en uit de helikopter springt samen met een swat team dat hem probeert te blussen. Ik gebruik dit als een afleiding en spring van de achterkant van de trein af en ren het bos in, waar ik onder een omgevallen boom schuil. Terwijl ik schuil onder de boom en hoop dat ik niet gevonden wordt denk ik terug aan hoe dit alles begon. Het begon allemaal vorige week toen ik aan het hicken was in de bergen het leek een normale dag maar ik werd al snel het tegendeel bewezen, want toen ik de top van de berg bereikte werd de lucht zo donker als de nacht met flitsen van rood, groen, blauw en bruin. En toen gebeurde het met een flits en een knal die de hemels in tweeën kon scheuren werd ik geraakt door een bliksem schicht die leek te bestaan uit vijf kleuren: rood, blauw, groen, bruin en paars. En dat was het laatste dat ik zag voordat ik buiten bewustzijn was

Word vervolgt …